FIERCE JUSTICE

Fierce Justice er et band vi i Helvete Magazine kjenner godt til. De har vært med oss på «Hard & Heavy Tour» til Gran Canaria ved flere anledninger og har vært svært godt likt av publikum både i Norge og Spania pga deres sympatiske og omgjengelige personlighet. Siden den gang har det vært store forandringer ikke bare innad i bandet, men også lydmessig. Hele bandet foruten om gitaristen Nikola Zastranovic er byttet ut og de nye bandmedlemmene er David Castillo på vokal, Vegard Amundsen fra Frail Grounds på gitar, Gustav Rønning på bass og Martin H. Herringbotn på trommer.

Vi i Helvete Magazine og flere av de faste reisende på H & H Tour fikk muligheten å oppleve det «ny-renoverte» bandet på en av våre årlige «WOA Vip Lounge» arrangement som vi arrangerte i årene 2016-2021 og det var absolutt party faktor fra første strofe. Noe det også var på release festen de hadde før jul også. I forbindelse med utgivelsen av albumet «Fireborn» bad vi eneste gjenværende medlem fra det tidligere Fierce Justice om en oppdatering på hva som har skjedd siden sist vi møttes og her er et sammendrag fra han:

Siden utgivelsen har «Fireborn» av Fierce Justice fått en meget solid mottakelse. Denne milepælen følger en betydelig gjenfødelse av bandet som fant sted i 2020, preget av en foryngelse av besetningen med nye medlemmer. Denne omorganiseringen har tilført ny energi til bandet. Det hører man tydelig i albumets dynamiske blanding av heavy metal med prog- og thrash-elementer. Ved siden av disse endringene i besetningen har Fierce Justice kartlagt en ny musikalsk kurs, og bringer innovative stiler og lyder til musikken deres, noe som har resonert med fans over hele verden og noe som gjenspeiles i albumets vekst på streaming-plattformer som bl.a. Spotify.
På Spotify opplever «Fireborn» stadig stigende tall. På bare tre uker etter utgivelsen har den samlet over 21 400 strømmer og tiltrukket seg mer enn 9 000 månedlige lyttere, noe som indikerer en betydelig og voksende publikumsinteresse.
Fierce Justice fortsetter å blande heavy metal med elementer av prog og thrash, og «Fireborn» eksemplifiserer dette med sine dynamiske lydbilder og sterke tekster. Bandets forpliktelse til å skape musikk med formål og intensitet er tydelig resonerende med publikum over hele verden».

Albumet har fått solide anmeldelser fra bl.a:

PowerPlay (UK); «Ashes Of Desolation´ og ´The Will To Act´ er frikjøringsspor som gir deg et rush når du hører dem, som en bil som akselererer. Produksjonen er skarp og moderne, og det er en oppgivelse til bandets spilling» – David Robinson,

Scream Magazine (Norge); «Albumet har en flott produksjon, og bandet viser seg her som en gjeng dyktige musikere» – Stig Ødegaard

Heavymetal.no (Norge); «Soloene er gode, det er mye god rytme i trommene og bassen, og riffingen skinner ofte. Produksjonen er god, det er (heldigvis) en ikke så sjangerspesifikk kling». – Yngve M. Jacobsen

Robert Carrigan Album Review Podcast (USA); «You guys have a really tight feel and I think this whole album would render itself great, live!»

Dette og flere positive omtaler viser bandets rekkevidde til ulike metal-publikum rundt om i verden. Bandet har vært flinke til å promotere seg rundt album-slippet så vi kan jo bare regne med at vi vil få se de live fremover. For flere oppdateringer, følg Fierce Justice på sosiale medier og streaming-plattformer.
www.fiercejustice.com

Vi i Helvete Magazine gleder oss til å følge med på fortsettelsen.